Huokaise. Olet perillä.

Lämpimästi tervetuloa.

Pintaraapaisu ei riitä, jos halajaa kokonaisvaltaista hyvinvointia ja tasapainoista elämää. On uskallettava astua pintaa syvemmälle itseensä, kohdata haavat, tunteet ja tarpeet ennen kuin on valmis muutokseen tielle. Sinä valitset kohteletko itseäsi ankarasti vai lempeyden kautta.

Ole luottavainen, sillä Sinä riität. Hengitä syvään ja arvosta itseäsi tässä hetkessä. Sillä ei ole mitään väliä, mistä tulet vaan sillä missä olet nyt ja minne jatkat tästä eteenpäin.
Kaikki on mahdollista Sinulle, kun uskot niin. Olisiko Sinun hetkesi astua elämäsi mielenkiintoisimmalle polulle?

Myötätuntoa & Elinvoimaa Hengittäen

caroliina Takala, Studio yinflow
Jooga Meditaatio Liikunta

Lempeämpää Hyvinvointia
Sinulle & Ihollesi

caroliina takala, spa cara
Kehon&Mielen hoitola

Studio YinFlow

Lapsuudessani syntynyt haave tanssimisesta musiikin rytmiin ja ihmisten liikuttamisesta on minulle totta tänään. Luonnollisen kehon kunnioittaminen ja kehomielen tervehdyttäminen ovat läsnä opetuksessani. Suorittaminen NO NO- Lempeys YES <3

Handmade By Cara

Valmistan intuitiivisesti uniikkeja koruja sekä käsitöitä. Tilaa juuri sinulle henkilökohtaisesti valmistettu joogabolsteri, meditaatiotyyny sekä mala- ja voimakorut.

Hoitola
Cara

Mäntypuiden katveessa pilkistää meidän koti, jonka sisään kätkeytyy rentoutta ja mielenrauhaa tarjoileva hoitohuone Cara. Lähdettyäni elämäni muuttavalle matkalle itseeni meditaation ja yinjoogan avulla, muuttui myös rakas hoitolani, joka on alati muutoksessa.