Lämpimästi tervetuloa varaamaan hyvinvointihoitoja. Meillä nautit aisti-, rentoutus- sekä hierontahoidoista, hoivaat kipeytyneitä niskoja, selkää ja purentalihaksiasi lempeästi. Olemme erikoistuneet lymfa-, fascia- sekä akupainannantekniikoihin.
Teemme jokaisen hoidon aina asiakaskohtaisesti, jokaisen hoidon ollen uniikki, juuri Sinulle.

Tutustu alta hoitoihimme ja varaa aikasi caroliina.takala(at)gmail.com tai 040 1441 928.

Etsiessäsi ohjelmaa polttareihin klikkaa tästä pikkujouluihin.

Aisti & Rentoutushoidot

Rentoutushoidot ovat terapeuttisia sinua sisältäpäin hoitavia hoitoja eri aistialueita, kuten ääni, kuulo ja tunto, stimuloiden. Hoitojen ansiosta olet enemmän läsnä kehossa, tässä hetkessä ja kytkeydyt hengitykseen erilaisten harjoitteiden avulla eheytyen ja saaden uutta elinvoimaa ja jaksamista. Hoidot tarjoavat lisäksi helpotusta, kivun lievitystä, parantaa unenlaatua, palautumista, itsetutkiskelua ja paranemista, rentoutumista sekä aikaa vain sinulle. Avoin myönteinen mieli takaa sinulle eheyttävän ja piristävän kokemuksen. Tule rennoissa, joustavissa vaatteissa.


Puhdistava Äänimalja Syvärentoutus 45min
50,00 €
Tiibetiläinen äänimalja on kaunissointuinen instrumentti, jonka lempeä ääni soi pitkään rentouttaen ja rauhoittaen mieltä ja kehoa. Värähtely resonoi kehoamme syvästi hoitaen. Malja soi omaa tarinaansa uudistaen, puhdistaen ja eheyttäen hoidon vastaanottajaa.


Äänimaljarentoutus & joogahieronta 60min
60,00 €
Saat vastaanottaa syvästi hoitavan äänimaljarentoutuksen sekä kokonaisvaltaisen joogahieronnan, jolla hoidamme kehoasi monitahoisesti kuunnellen juuri sinun kehosi tuntemuksia ja tarpeita. Olet enemmän läsnä kehossasi ja saat kokea elinvoimasi lisääntyvän.

Juureva Terälehtirumpu Syvärentoutus 45min
50,00 €
Rummun rytmi on sydämen syke, joka pitää meidät elossa. Rumpu rauhoittaa, rentouttaa, tuo tasapainoa ja rauhaa. Rummutus tuntuu värähtelynä eri puolilla kehoa, resonoi solutasolla ja auttaa laukaisemaan jännityksiä ja tukoksia. Värähtely vilkastuttaa aineenvaihduntaa, avaa ja tasapainottaa kehon energiakeskuksia ja tunnelukkoja. Terälehtirummun aistikas, leikkisä syke rauhoittaa kehon toimintoja sekä mieltä, poistaen stressiä, hermostuneisuutta ja jännitystä ja antaa sinulle luvan sukeltaa sielusi syvyyksiin.

Voimauttava Aaltorumpu Syvärentoutus 45min
50,00 €
Aaltorumpu sekä rauhoittaa, rentouttaa ja auttaa vaipumaan syvään rentouden tilaan ja päästämään irti siitä mitä et juuri tarvitse. Meren kohina, sateen rummutus ja rantaan lyövät aallot voimauttavat, maadoittavat ja uudistavat sinua parantaen unenlaatua. Aaltojen ääni keinuttaa sinut sisimpäsi äärelle antaen sinulle uutta energiaa samalla purkaen tunnelukkoja, tukoksia ja kehon jännityksiä tässä läsnäolon kehorentoutuksessa.

Neljä elementtiä Koshi Syvärentoutus 45min
50,00 €
Vesi Tuli Maa Ilma – Elementit harmonisoivat, rauhoittavat sisäistä energiaa ja lisäävät myönteisyyttä ja avoimuutta. Kellot toimivat jännityksen, pelkojen ja sisäisten kamppailujen vähentämisessä. Jokaisella elementillä on oma ainutlaatuinen sointinsa ja siten omat vaikutuksensa hoidon vastaanottajaan. Valitsemme soivat kellot intuitiivisesti hoitohetkellä juuri sinulle.

Koshirentoutus & joogahieronta 60min
60,00 €
Saat vastaanottaa sinua vahvistavan koshirentoutuksen sekä kokonaisvaltaisen joogahieronnan, joilla puhdistamme, selkeytämme ja lisäämme myönteisiä piirteitä sinussa. Olet enemmän läsnä kehossasi ja saat kokea elinvoimasi lisääntyvän.

Tasapainottava Chakramatka 45min
50,00 €
Kehorentoutuksessa kuljet kaikkien chakrojesi – energiakanaviesi halki puhdistaen, tasapainottaen, eheyttäen ja voimistaen chakrojasi yksi kerrallaan. Hoito lisää läsnäoloasi, voimauttaa sinua uudistaen ja selkeyttäen mieltäsi.

Sydämesi Valo 45min

50,00 €
Sinun aitoa sisäistä valoa kirkastava ja voimistava kehorentoutus tarjoilee sinulle mielenkiintoisen matkan itsesi äärelle samalla rentouttaen, uudistaen ja antaen sinulle uutta energiaa ja puhtautta. Sallitaan sydämesi valon kirkastua ja loistaa yhä kirkkaammin. Valitsemme instrumentin intuitiivisesti juuri sinulle.

Varjon voima 60min
60,00 €
On tullut aika kohdata sinut ja tulla kannatelluksi. Varjotyöskentelyssä kohtaat ennen kaikkea itsesi, voit katsoa kipeitä ja haastavia asioita turvallisesti tullen voimautuneeksi ja yhä enemmän ainutlaatuiseksi itseksesi. Kehorentoutus ja aaltorumpu antavat sinulle syvää rauhaa, tasapainoa lisäten onnellisuutta sekä itseluottamusta ja tilaa elämäässäsi. Hoidon jälkeen puramme kokemuksesi intuitiivisesti kirjoittaen tai halutessasi keskustellen.

Vapauttava Mantrarentoutus 45min
50,00€
Kehon ja mielenrentoutus mantrojen äärellä. Mantrat ovat sydämesi toiveita, jotka auttavat sinua keskittymään hetkeen, laajentavat sydämesi tietoisuutta puhdistaen ja kirkastaen mieltäsi. Mantrat resonoivat energiallaan kehossa tietyllä tavalla muuttaen, uudistaen ja rauhoittaen ihanalla tavalla. Mantroilla ei tarvitse olla sinulle syvempää tarkoitusta, ne voivat olla lauseita, jotka tuottavat sinulle hyvää oloa ja tyyneyttä ja auttavat saavuttamaan unelmasi.

Varaa hoitoaikasi caroliina.takala(at)gmail.com tai 040 1441 928.

Hieronta & Vartalohoidot

Hieronta yhdistettynä hengitykseen on parasta mitä voit tarjota keholle ja mielellesi. Helpotusta, eheytymistä, kivun lievitystä, palautumista, paranemista, rentoutumista ja aikaa vain itsellesi. Avoin myönteinen mieli takaa sinulle voimauttavan kokemuksen.


Joogahieronta 60min
50,00 €
Kokonaisvaltainen terapiamuoto, jossa yhdistyvät itä- ja länsimaiset tekniikat. Hieronta on hyvin mobilisoivaa ja lymfaattista. Yhdistelemme yin-joogan liikkeitä ja hengitystä, fasciakäsittelyä sekä akupainannan tekniikkaa. Pukeudu rentoihin, joustaviin vaatteisiin.

Fasciakäsittely 60min
50,00 €
Fasciakäsittely on venytyshierontatyyppistä käsittelyä, jossa paineen ja venytyksen aiheuttama kudosstimulaatio edistää paranemista ja mekaanisesti rikkoo kiinnikkeitä. Käsittely vähentää kehon jähmeyttä ja lihaskireyttä sekä parantaa toispuoleisia oireita. Hoidon avulla voidaan myös lieventää heijasteoireista johtuvia vaivoja ja kipuja, kuten jännityspäänsärkyä ja pureentaan liittyviä vaivoja. Pukeudu rentoihin, joustaviin vaatteisiin.

Lymfahoito 45min
50,00 €
Manuaalisesti toteutettava lymfahoito vähentää turvotusta rentouttaa koko kehoa. Hoidolla pyritään lisäämään kehon imunestekiertoa ja sitä kautta vähentämään turvotusta. Hoito tapahtuu kevyin pumppaavin liikkein. Pukeudu kiristämättömiin vaatteisiin.Kuumakivihieronta 30min

45,00 €
Kuumakivihieronta 45min
50,00 €
Rentouttava kuumakiviterapiahoito on ikivanha hoitomuoto, joka lämmittää vilukissoja parantaen aineenvaihduntaa, laukaisee lihasjännitystä ja stressiä lempeän tehokkaasti. Lämminterapia tasapainottaa hermostoa ja voimauttaa mieltä. Hengitysharjoitteet tuovat sinut tähän hetkeen ja voit nauttia hoidosta koko olemuksellasi.

Intialainen päähieronta 30min
40,00 €
Klassinen hieronta haluamallesi alueelle. Halutessasi käytämme eteerisiä öljyjä tehostaen hoidon vaikutuksia. Hoitoon kuuluu hengitysharjoitus, jonka avulla vapaudut aistimaan kehoasi, laukaiset lihasjännitystä ja voimme hoitaa sinua entistä paremmin. 

Hieronta 60min
40,00 €
Klassinen hieronta haluamallesi alueelle. Halutessasi käytämme eteerisiä öljyjä tehostaen hoidon vaikutuksia. Hoitoon kuuluu hengitysharjoitus, jonka avulla vapaudut aistimaan kehoasi, laukaiset lihasjännitystä ja voimme hoitaa sinua entistä paremmin. 

Selän ultraäänipuhdistus
60,00 €
Selän syväpuhdistaminen hellän tehokkaasti ultraäänellä.

Timanttihionta arville tai maksaläiskille
25-60€ alueen kostaa riippuen

Varaa hoitoaikasi caroliina.takala(at)gmail.com tai 040 1441 928.


Pidätämme oikeiden hinnanmuutoksiin. Vastuu hyvinvoinnistasi on sinulla.