Huomaathan, että olemme määrittelemättömällä tauolla (15.3.2021-). Seuraa somekanaviamme niin kuulet ensimmäisenä, kun palaamme hoitolatyön pariin. Palvelemme sivutoimisesti muiden töiden ohessa, sopimuksen mukaan.

Ajan hoitoosi pääset varaamaan caroliina.takala@gmail.com tai viestitse 040 1441 928.

Lahjakortit hankit hoidon yhteydessä hoitolasta tai jooga- ja liikuntaryhmistäni.

Lempeämpää hyvinvointia
sinulle ja ihollesi

astu pintaa syvemmälle


Hyvinvoinnin hoitohuone Cara sijaitsee mäntypuiden katveessa Töysän Ritolassa meidän kotona. Hoitohuone sijaitsee viimein siellä, missä sen olisi kuulunut olla alusta lähtien. Paikassa, jossa on luonnollinen ja hyvä olla.
Aiemmin palvelin liki kolmen vuoden ajan Töysän keskustassa, kunnes lähdin elämäni mullistavalle tutkimusmatkalle itseeni – silloin vielä sitä ymmärtämättäni.
Tarkoitus oli vain opiskella lisää mielenkiintoisia asioita ja tehdä muita töitä ja löytää oma yhteisö, johon kuuluisin. Samalla pakenin itseäni, omia tunteitani enkä olisi ihan heti halunnut katsoa, mitä todella itse halusin. Elämä ei jättänyt minulle kuitenkaan kovinkaan montaa vaihtoehtoa.

Oma paikka tuntui löytyvän parhaiten ihan läheltä loputtoman etsimisen jälkeen. Kotoa itsestäni eikä uusista hienoista titteleistä, työpaikoista tai saavutetuista etuuksista. Lopulta kaikesta irtipäästäminen oli avain sisimpäni lukkoihin, lupa olla se kuka olen.
Muutuin ensin itse ja sitten muuttuivat palvelut mukanani. Toivoin yhä voimakkaammin hoitohuoneeni olevan täynnä luonnollista ihmisestä itsestään huokuvaa hyvinvointia, lempeyttä ja elinvoimaisuutta.


Ulkoinen, pintapuolinen kauneus on ollut aina sivutuote hoitolassani. Meille on paljon tärkeämpää mennä pintaa syvemmälle ja vaikuttaa kokonaisvaltaisemmin hyvinvointiin kuin mitä pelkkä pinta raapaisu antaisi. Olemme niin paljon enemmän kuin ulkoinen kehomme.


Maailmassa on jo riittävästi kauneushoitoloita mitä hulluimpine kauneusihanteineen, mitkä eivät palvele ihmistä loputtomiin. Tämä ei tarkoita, että hoidot olisivat huonoja tai niitä ei tarvittaisi. Joillekin ne voivat olla tärkeä itsetunnon kohottaja.
Toivon vain sinun pohtivan mitä lopulta sinä ja kehosi kaipaatte ja tarvitsette voidaksenne oikeasti hyvin. Sisäinen kauneus on kuitenkin se lopulta ratkaiseva, mielestäni paljon arvokkaampaa kauneuden ilmenemismuoto.
Kun voit hyvin sisältä päin, loistat kauneinta sinua ulospäin luonnollisesti ja voimme keskittyä hoitamaan sinua kokonaisvaltaisesti.


Minä olen lapsesta asti kapinoinut tällaisia lokeroivia ihanteita vastaan, jotka pyrkivät sanelemaan, miltä kenenkin kuuluisi näyttää (vaikka kaikenlaista toki on tullutkin kokeiltua itsekin) ja aloitettuani kosmetologi-opinnot aikoinaan, tunsin heti että siinä on paljon sellaista, mitä en itse edusta. Se pinnallisuus onkin ehkä syy, miksi opiskelu oli rankkaa ja tunsin itseni hyvin ulkopuoliseksi aina opintojen loppuun saakka, minua kun kiinnosti kosmeettisten tuotteiden luonnonmukaisuus, raaka-aineet sekä ihmisen henkinen olemus.


Koetin mahtua tuohon kosmetologilokeroon hyvin pitkään vielä silloinkin, kun olin aloittanut yrittäjänä työskentelyn ensi kertaa- koetin palvella taistellen omia arvojani vastaan. Moni hoksaakin, mitä tällaisesta seuraa, ellei tilanteeseen puutu.
Kun uskalsin sulkea ”vanhan” Spa Caran ovet ja annoin itselleni luvan katsoa itseäni peilistä, saan hengittää tänään vapaammin kuin koskaan, kiittää, että joku muu täyttää vaatimukset, joihin minutkin koulutettiin (ja tekee sen upeasti ja mielihyvin). Tänään vihdoin minäkin saan tehdä asiat eri tavalla, minun tavalla vertailematta itseäni yhtään kehenkään.
Jollekin kosmetologius on ”se juttu” ja jotkut kaipaavat juuri häntä – olen äärimmäisen kiitollinen, kun näitä ihmisiä on ja kiitollinen myös siitä, että sain tämän oppikoulun matkani varrelle. Nautin suunnattomasti, kun sain itse astua tästä laatikosta kuitenkin viimein ulos. Se avasikin yllättäen ihan uuden oven elämääni, kun luovuin itseni lokeroimisesta ja päästin irti uskomuksista teeman ympärillä.

Matkani aikana käännettyjen kivien ansiosta saan tänään ylpeänä tarjota ammattitaitoista, lempeämpää palvelua joogahieronnan, faskiakäsittelystä ja lymfahoidoista hierontaan ja uusiin kokonaisvaltaisiin aisti- ja rentoutushoitoihin, jotta sinä voisit paremmin, jaksaisit arjessasi ja voisit kokea elämän olevan arvokasta ja kauneuden löytyvän sisältäsi.

Toivotan Sinut sydämestäni tervetulleeksi uudistuneeseen hyvinvoinnin hoitohuone Caraan.

Lempeydellä,
Caroliina Takala
SKY-Kosmetologi & kosmetiikkaneuvoja Ihonhoidon asiantuntija & Kouluttaja
Hyvinvointivalmentaja
HLF -Rentoutsohjaaja
Yoga Yinful -ohjaaja
Elämäntapamuuttuja, Ikuinen Sisimmäntutkija