Ylpeydellä ja valtavalla mielenkiinnolla luonnonkosmetiikkaa kohtaan, saan esitellä teille upean ammattitasoisen suomalaisen, vegaanin, gluteenittoman ihonhoitosarjamme Anumati Skincaren.

Anumati Skincare

on enemmän kuin ammattimainen kosmetiikkasarja. Se on monipuolinen ihonhoitomenetelmä, jonka tavoitteena on hyödyntää tehokkaasti luonnosta löytyviä keinoja ihon raikkauden ja nuorekkuuden säilyttämiseksi.

Alusta lähtien on ollut selvää, että tuotteemme rakentuvat samoista elementeistä kun kehon ravitsemus. Emme näe ihoa erillisenä osana, vaan kokonaisuutena jossa hyvinvointi rakentuu palasista, jotka toimivat synergiassa. Tarvitsemme monipuolisesti antioksidantteja ja hivenaineita vastaamaan tämän päivän kiireiseen elämän rytmiin ja ihon hoitoon. Anumati koostuu antioksidantti sateenkaaresta, jossa jokaisella värillä on tehtävänsä, ihonhoidossa.

Ihon ongelmat tai epätasapainotilat ovat ihoa syvemmällä. Hyvä yhdistelmä tarkoittaa tasapainoa, joka on välttämätöntä kun haluamme tarjota hyvää ravitsemusta terveelle iholle. Käytämme yksinomaan sellaisia raaka-aineita, jotka ihosolumme tunnistavat, jotka soveltuvat niille ja joista ne voivat hyötyä. Jokainen tuote rakentuu iholle tärkeistä ravinteista, ei vaan yhdestä tähtiosasta. Jokapäiväisessä elämässämme tiedämme, että tasapainoinen ja monipuolinen ruokavalio on parempi terveydellemme.

Esimerkiksi, pinaatti on terveellistä; se on loistava B-vitamiinin ja raudan lähde. Mutta, jos syömme pelkkää pinaattia joka päivä, elimistöstämme puuttuu proteiinia, aminohappoja sekä muita ravintoaineita, jotka kuuluvat tasapainoiseen ruokavalioon. Emme voisi hyvin. Sama asia pätee ihonhoidossa. 

Anumati Skincare ihonhoitosarja koostuu luonnossa luonnostaan esiintyvistä ainesosista ja vitamiineista. Filosofiamme koko tuotelinjassamme on luoda tehokkaita ihonhoitotuotteita, jotka pohjautuvat luonnon ja maaperämme parantamaan voimaan. Siksi hyödynnämme koko kasvin, juurista kukkiin. Suosimme villinä kasvaneita kasveja sekä luomutuotettuja raaka-aineita, sillä Ihonhoidon puhtaimmat ja tehokkaimmat raaka-aineet saadaan suoraan luonnosta. Nämä terapeuttiset hoitavat aine-osat saavat konkreettisia muutoksia ihon hyvinvointiin. 

Jokainen aineosa on valittu tarkkaan, jokaisella aineosalla on oma tehtävänsä. Sarjan tuotteet ovat luonnon omaa Synergiaa. Myös työmme on synergiaa ja kaikki mitä teemme heijastuu siihen mitä luomme. 

Haluamme tarjota parhaimmat ihonhoitomenetelmät käyttämällä turvallisia luonnon ainesosia, joilla on suuri aktiivisuuspitoisuus. Ihonhoito tuotteemme on suunniteltu ennen kaikkea niille, jotka kunnioittavat  luontoa ja arvostavat aitoa laatua.