Hyvä tietää
Studio YinFlow’n jooga- ja liikuntaryhmät järjestetään Hakojärven koulun salissa Ähtärintie 585, 63680 Hakojärvi. Lumien sulaessa ja sään salliessa siirrymme liikkumaan ulos.
Sinun ei tarvitse ilmoittaa tulostasi, mutta huomaa voimassaolevat yleiset pandemiarajoitukset koskien ryhmien kokoontumista. Seuraamalla somekanaviamme ja liittymällä whatsapp -rinkiin tiedät aina missä ja milloin koonnumme. Laita siis viestiä 040 1441 928 halutessasi mukaan tiedotusrinkiin.

Tunnit pyörivät ympäri vuoden muiden töideni ohella ja lajit vaihtelevat pitkin vuotta. Vaihtelua on siis luvassa, kun meillä on laaja valikoima eri lajeja ohjaajan erikoistumisien myötä hyödynnettävissämme. Aina on tarjolla jotain raikasta ja erilaista.

Meillä nautit liikunnasta, ylläpidät ja kohennat kokonaisvaltaisesti hyvinvointiasi etkä tarvitse minkäänlaista aiempaa kokemusta, ennemminkin avointa mieltä ja kiinnostusta kokeilla uutta rohkeasti. Mielen ja koko kehon hyvinvoinnilla on iso arvo kaikessa toiminnassamme. Erityisesti liikunnassa meitä kiinnostaa hengitys, selän, lantion ja keskivartalon syvän lihaksiston hyvinvointi sekä palautuminen. Tavoitteenamme on saavuttaa keho, joka on koti – lempeä, ihana ja turvallinen paikka elää ja asua joka hetki.


Miten pysyn ajantasalla?
Liikuntaryhmämme muuttuvat uusien töideni johdosta 15.3.2021 alkaen. Jotta pysyt ajantasalla, liity whatsapp-rinkiin, jotta tiedät missä ja milloin liikumme. Laita minulle viestiä 040 1441 928, niin lisään sinut ryhmään mukaan.

Seuraathan meitä myös somessa? Sekä instagramiin että facebook -sivuillemme päivittyvät ensimmäisenä muutokset matkan varrella @studioyinflow ja @spacara @caroliinatakala.


Seuraavat kokoontumiset Hakojärvellä:

*tunnin pituus 45=45min

Maksaminen ja sitoutuminen tunneille
Maksaa voit käteisellä, MobilePayllä tai useimmilla työsuhdeseteleillä (E-Passi, Tyky tms.). tai aiemmin hankkimillasi 10korteilla.
Kertamaksu 6€ =45min tai 10€ 2 peräkkäistä tuntia saman illan aikana.


Kun tulet liikkumaan Hakojärven koulun saliin:

  1. Saavu tunnille ehdottoman terveenä. Sairaana jää kotiin. Pelisilmää sen suhteen, jos näet jo väkeä olevan paikalla paljon – haluan tietenkin että kaikki pääsevät mukaan, mutta toimitaan alueellamme kulloinkin voimassaolevien pandemiarajoitusten mukaisesti.
  2. Tunnille tullaan aina käsipesun kautta. Käytössäsi on lisäksi käsidesiä.
  3. Puhdista käyttämäsi lainatut välineet aina käyttösi jälkeen ohjeiden mukaisesti.
  4. Valitset itse käytätkö tunneilla omaa maskia tms.
  5. Huolehdi omalla toiminnallasi kanssaliikkujasta ja ohjaajasta, jotta tunnit pystytään toteuttamaan turvallisesti.

    Ulkotunneille pukeudu sään mukaan, joustaviin ulkoliikuntavaatteisiin – muista juomapullo ja aurinkosuoja!

Ota mukaasi tunneille
Iloinen ja avoin mieli. Joukkoon mahdut juuri sellaisena kuin olet sukupuolesta, iästä ja kuntotasosta riippumatta. Lämpimästi tervetuloa siis <3

Voit käyttää omia apuvälineitä, mutta meiltäkin löytyy välineitä eri tunneille. Suositeltavaa kuitenkin olisi, että käytät omaa mattoa tai jos käytät meidän mattoa, käyttäisit sen päällä omaa pyyhettä. Älä unohda vesipulloa ja joustavaa vaatetusta.


Tervetuloa liikkumaan kanssani.

Pidätämme oikeudet aikataulu- ja hintamuutoksiin, osallistujalla on oma voimassaoleva vakuutus tapaturman tms. sattuessa.