Tervetuloa Sisustus Pocahontasiin

Elämä on täynnä värejä

Moikka🌻

Olen Caroliina. Käännän sivun elämässäni vaihtamalla alaa ja aloittamalla opiskelemaan taideteollisuusalalla sisustus-remontoinnin sekä puusepän tutkintoja. Voisi sanoa, että palaan polulle, jolta poikkesin 2013, kun valitsin lähteä muiden unelmien suuntaan hyvinvointialalle.

Elämä tarjoili minulle kuitenkin kauniisti mahdollisuuden palata tielle, joka kutsui jo aiemmin niin kovasti. Aivan ihanaa olla nyt tässä ja lähteä kohti unelmien polkua, jota aiemmin en uskaltanut lähteä tavoittelemaan. Mitä elämästäni tähän mennenssä olen oppinut hyvin vahvasti on, että tärkeintä on kulkea omaa polkua sydäntään kuunnellen. Silloin kulkee oikeaan suuntaan, eikä sinne, minne muut sinun haluaa kulkevan.

Tärkeintä on kulkea omaa polkua sydäntään kuunnellen. Silloin kulkee oikeaan suuntaan, eikä sinne, minne muut sinun haluaa kulkevan.

CAROLIINA TAKALA
Pocahontas on villi, vapaa ja seuraa sydäntään.

Blogini tulee sisältämään aiheita niin sisustus- ja remontoinnin kuin käsitöiden ja taiteen maailmoista ja kaikesta siitä väliltä. Itse sytyn väreistä, luonnonmukaisista materiaaleista ja tarinoista. Vapaa luova työskentely ja sisältäpäin ohjautuvuus, niitä sieluni janoaa ja viimein voin antaa niille enemmän sijaa elämässäni.

Sisustus Pocahontas sai nimensä pitkän pohdinnan tuloksena, kun halusin jotain ihan muuta kuin aiemmin olen elämässäni luonut. Koin myös, että Pocahontas kuvastaisi paljon sitä, mitä näen kauniina ja rohkeana on kyse sisustuksesta, sisäisestä luomisvoimasta tai käsien multaan laittamisesta.

Pocahontas on inspiroiva nuori pohjoisamerikkalainen luonnostaan villi ja vapaa intiaanityttö. Monille Pocahontas on tutumpi Disney-leffasta Pocahontas, jota en voi olla rakastamatta.
Minua kiehtoo kuitenkin enemmän itse Pocahontasin villiys, hänen historiansa, elämänvaiheet ja intiaanikulttuuri, josta toivoisin löytyvän enemmänkin tietoa. Joka tapauksessa nämä inspiroivat minua suuresti.


Pocahontas henkilöhahmona kiteyttää monia minua inspiroivia elementtejä. Boheemia ja luonnonmukaista tapaa sisustaa, siihen liittyvää kestävää kehitystä sekä kierrättämistä ja rikasta värimaailmaa sekä sadonkorjuuta. Ennen kaikkea vapautta olla luova, villi, nainen.

Tervetuloa mukaan polulleni Sisustus Pocahontasiin.
Caroliina

Inspiroidun luonnosta, väreistä ja vapauden tunteesta.

Sinua saattaisi kiinnostaa...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *